Haku keväälle ja syksylle 2019 auki. Maailmaperintö, puutyö, tekstiilitaide, maalaus.

RaumArs taiteilijavierasohjelma Raumalla avaa haun arkkitehdeille, tutkijoille ja taiteilijoille. Yksi residenssipaikka keväällä ja yksi tai kaksi paikka avoinna syksyllä. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä 20.11.2018.

Helmi–huhtikuu 2019
Itsenäisen työskentelyn residenssi 1–3 kuukaudeksi. Tällä jaksolla on mahdollisuus saada työtila puutyölle (Korjausrakentamiskeskus Tammela tai Rauman Seudun Katulähetys), maalaukselle (Katulähetys) ja tekstiilitöille (Rauman Seudun Työnhakijat) yhteistyökumppaneiltamme.

Syys-joulukuu 2019
Itsenäisen työskentelyn residenssi 1–2 kuukaudeksi.
Tällä jaksolla on mahdollisuus yhteistyöhön ja työhuoneeseen Vanhan Rauman korjausrakentamiskeskus Tammelassa. Haemme arkkitehtia tai tutkijaa, jonka tutkimusalueeseen kuuluu jokin seuraavista aihepiireistä: kulttuuriympäristö, kulttuuriperintö, maailmanperintö, puurakentaminen.
Henkilö saa käyttöönsä työtilat korjausrakentamiskeskus Tammelasta. Toimistotiloissa on käytössä oma työhuone, WLAN ja sosiaalitilat. Verstasrakennuksesta löytyy tilat esim. puutöiden tekemistä varten.

Tammelan henkilökunta auttaa luomaan kontakteja julkishallinnollisiin organisaatioihin sekä paikallisiin asukkaisiin ja yrittäjiin. Vastineeksi työtilan käytöstä odotamme valittavalta henkilöltä luennon pitämistä tai pienimuotoista näyttelyä Tammelassa.

Arkkitehti/taiteilija/tutkija/ maksaa RaumArsille huonevuokran ja rekisteröitymimaksun, mutta työhuone on maksuton.

Lisätiedot nettisivuillamme www.raumars.org